Tante Liz is geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Woensdag is voor ons gezinsdag en vindt er dus geen opvang plaats. Opvangtijden zijn 07:30 – 18:00. Toch opvang nodig buiten deze tijden? In overleg kan er een hoop en ik denk graag mee om een passende oplossing te bedenken.

Voor de opvang geldt een tarief van €5,90. Dit is een bruto bedrag waar u kinderopvangtoeslag over aan kunt vragen omdat ik een geregistreerd gastouder ben die aangesloten is bij een gastouderbureau.

Tante Liz werkt met een vast dagafname. Een opvangdag wordt volledig voor uw kind gereserveerd waardoor u gegarandeerd bent van opvang. Daarom geldt er een minimumafname van 9 uur per dag.
Helaas biedt Tante Liz geen BSO meer. Sinds de start heb ik ondervonden dat dit een hele andere sport is en zowel de BSO als de dagopvang door de combinatie moet inleveren.

Op jaarbasis kunnen ouders vijf weken zonder doorbetaling vakantie opnemen. Van deze vijf weken vallen drie weken tegelijkertijd met de zomervakantie van de gastouder.

Tante Liz heeft momenteel plek op maandag en vrijdag. Sluit dit niet volledig aan bij uw vraag? Informeer even naar de mogelijkheden. Ik denk graag mee met het vinden van een oplossing.

Heeft u toch vragen of wilt u met mij in contact komen verwijs ik u graag naar de contact pagina.